Over Artender en haar Avenue

Het Artender Team wil kopers en verkopers van mooie dingen samen te brengen. Kopers en verkopers niet langer gehinderd door grenzen of andere beperkingen. Internet biedt daarvoor die kans. Internet heeft vaak ook het risico van onbetrouwbaarheid. Artender Avenue laat kopers en verkopers elkaar vinden met de garantie van betrouwbaarheid, eerlijkheid en veiligheid. Betrouwbaar door onze deskundige specialisten die elk aanbod beoordelen. Eerlijkheid omdat wij via onze klantrekening garanderen dat er betaald wordt zodra de koper tevreden is. Veiligheid omdat wij naast de financiƫle zekerheid ook het transport faciliteren via onze partner UPS.

Artender Avenue is een unieke online shopping mall met een scala aan objecten van kunst en design. Alle objecten zijn gezien door onze onafhankelijke deskundigen. Of het nu een schilderij is, een vleugel, een old timer of een lamp, ja zelfs een vliegtuig. Dat maakt dat wij een goede kwaliteit kunnen garanderen. Een goede kwaliteit tegen een scherpe marktconforme prijs.

Objecten van kunst en design kopen is persoonlijk. Bij ons kom je samen met de deskundige tot een goede en jouw passende aankoop. Artender Avenue is een wereldplatform, je koopt vanuit huis in elk werelddeel. Artender Avenue biedt je een wereld van exclusieve, mooie en waardevolle objecten.

Artender Avenue, beleggen in genieten.